Unitate centrala

Lista articolelor despre unitate centrala pe AflaCum.ro

Articole despre unitate centrala

Citeste cele mai noi articole despre unitate centrala publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre unitate centrala, pe AflaCum.ro!

Depunerile de praf pot incetini si pot strica anumite componente ale unui computer.

Iata ce puteti face in acest sens:

Adunati ustensilele necesare. Aveti nevoie de un spray cu aer comprimat si de o surubelnita ( pentru a desuruba exteriorul unitatii centrale), de un aspirator, pentru exterior dar interzis pentru interiorul computerului si de o masca pentru gura si nas, pentru a evita inhalarea prafului.

In cazul in care nu ai mai curatat calculatorul de 2-3 luni, daca acesta emite zgomote neobisnuite sau daca vezi ca s-a strans o combinatie de praf si scame pe partea externa a ventilatorului, inseamna ca o curatare a acestuia este necesara. Ce trebuie sa faci tu, vei afla imediat.

Aduna-ti cateva instrumente : o surubelnita, pentru a indeparta suruburile si pentru a putea desface unitatea centrala, servetele, un compresor de aer (unul mic! Mare atentie: nu folosi aspiratorul in locul acestuia) si o pensula.

Inchide calculatorul, scoate-l din priza si decupleaza toate cablurile si aparatura conectata la unitatea centrala (monitor, boxe, tastatura, mouse, stick-uri, imprimanta, alte cabluri).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.