Vagin

Lista articolelor despre vagin pe AflaCum.ro

Articole despre vagin

Citeste cele mai noi articole despre vagin publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vagin, pe AflaCum.ro!

Cand auzi expresia masca pentru vagin, primul gand care-ti vine in minte este: Asta trebuie sa fie o gluma! Ei bine, nu e deloc asa. Cineva chiar a inventat un astfel de obiect, sa-i zicem, de infrumusetare.

Ce este masca pentru vagin si cum poate fi folosita. Masca este facuta din carbune, apa, aloe vera si acid hialuronic. Seamana cu o masca normala, insa nu se aplica pe fata, ci pe vulva.

La capitolul diferente fata de masca pentru fata, ar fi faptul ca masca Black Out creata de Two L(i)ps e de 3 ori mai mare si are aripioare , la fel ca un absorbant. Asta pentru a-i creste eficienta in operatiunea de hidratare-stralucire-detoxifiere.

Femeile, in special cele tinere, fara experienta sexuala, nu discuta niciodata despre aspectul vaginului lor. Nici cu mamele, nici chiar cu prietenele! De ce? Se sim jenate cu privire la aspectul vaginului, mai ales de cel al labiilor. Este doar rezultatul unei preconceptii, pentru ca, in realitate cele mai multe labii sunt perfect normale. Iata cate tipuri de labii exista si cum arata.

Labiile se impart in doua mari categorii:

- mari - pliurile proeminente de piele care acopera vulva.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.