Wireless

Lista articolelor despre wireless pe AflaCum.ro

Articole despre wireless

Citeste cele mai noi articole despre wireless publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre wireless, pe AflaCum.ro!

Retelele de internet wireless au devenit din ce in ce mai populare, in ultimii ani.

Atunci cand o astfel de retea este instalata, primeste un nume prestabilit (SSID), care este plictisitor, greu de retinut si usor de ghicit de catre hackeri, deoarece adesea coincide cu numele companiei producatoare a routerului("Cisco", "Belkin", etc).

Pentru a evita astfel de probleme este indicat sa schimbati numele retelei wireless, pentru a o personaliza si a o securiza, in acelasi timp. Iata cateva sfaturi in acest sens:

Retelele de internet wireless sunt extrem de utile, insa lasate neparolate atrag dupa sine o serie de virusi si pot fi piratate de catre vecini.

Parolarea unei astfel de conexiuni poate fi facuta usor si rapid si va poate scuti de multe neplaceri.

Iata acteva sfaturi in acest sens:

Daca te-ai decis in sfarsit sa-ti instalezi acasa un router wireless, nu te ingrijora, procesul de conectare nu este deloc complicat. Trebuie doar sa stii ce ai de facut.

Asigura-te ca ai la dispozitie un cablu de internet sau o conexiune DSL, asta daca nu doresti doar conectarea router-ului la o retea locala.
 

Alege unul dintre standardele wireless. Exista patru standarde diferite, care sunt utilizate in mod curent, in acest moment: A, B, G, si N. Router-ele care dispun de standarde rapide (G si N) sunt mai costisitoare decat de cele mai lente (A si B). Pentru cei pasionati de jocuri, este indicat standardul N, pe cand pentru navigarea pe net sau pentru office, poti alege B sau G.

Instalarea unei legaturi de internet Wi-Fi va permite sa va conectati la mai multe computere din zona, prin retea.

Routerele Linksys, marca Cisco va permit sa faceti acest lucru.

Iata cum puteti repara o conexiune esuata a unui router wireless Linksys:

Un sistem audio wireless este un sistem de sunet care nu foloseste cabluri si fire pentru a se interconecta.

Acesta foloseste transmitatori pentru a trimite semnale unor diferite componente audio si este eficient deoarece se evita problema impiedicarii accidentale de fire. Exista, insa, posibilitatea ca un astfel de sistem sa interefereze cu alte echipamente wireless sau cu alte sisteme din apropierea lui.

Iata cum puteti crea un sistem audio wireless acasa:

Procedeului de salvare a hartilor offline in Google Maps 2.0 i s-au adus imbunatatiri considerabile.

Nu mai trebuie sa va bazati pe o conexiune de date, va puteti descarca hartile mai rapid si lucrurile functioneaza mai bine.

Puteti salva hartile offline prin versiunea IOS a programului Google Maps exact ca in versiunea Android.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru iubitorii de tehnologie si aparatura moderna, capabila sa se conecteze wireless la internet (fie ca vorbim...