Beauty

Corectarea imperfectiunilor constituie prima miscare inteligenta la care o femeie poate apela pentru a-si desavarsi frumusetea. Afla cum poti obtine un corp de invidiat si o piele fina ca de matase citind toate sfaturile de beauty oferite de specialisti!

Machiaj Coafuri Ingrijirea corpului

Zeitele din mitologia greaca reprezinta si azi un punct de interes in stabilirea a ceea ce este frumosul prin aparitia lor  diafana si prin simplitatea lor.

Extensiile de gene sunt alegerea cea mai buna daca vrei sa-ti scoti in evidenta senzualitatea si frumusetea naturala.

Rolul machiajului este de a ascunde defectele si de a evidentia frumusetea naturala, deci, un make-up bine realizat poate captiva de la prima vedere.

Machiajul are rolul de a scoate in evidenta trasaturile frumoase si de a ascunde defectele, iar pentru ca acesta sa fie de un real succes, trebuie sa stii cum sa-l aplici daca forma fetei este patrata.

Machiajul de seara trebuie sa fie mai special, mai sofisticat  decat machiajul de zi cu zi.

Daca nu te intereseaza prea mult parerea altora sau cum te vad ceilalti, atunci probabil ca nu conteaza ce pui pe tine, deci poti sa te imbraci cat se poate de neinspirat.

Pudra este considerata un element de baza in arta cosmetica, ce se aplica inaintea machiajului.

Un machiaj bine realizat poate face ca oricine sa arate bine, dar, daca nu este bine aplicat iar culorile nu sunt bine alese, rezultatul poate fi un dezastru.

Unii cred ca parul lung ofera mai multe posibilitati in alegerea unei coafuri, ca e simplu sa te decizi pentru o coafura si ca, plus de asta, ai mai multe coafuri intre care sa alegi.

Ti-ai dorit vreodata sa nu mai trebuiasca sa platesti tone de bani, pentru cantitati mici de uleiuri esentiale? Citeste acest ghid si invata cum sa le faci la tine acasa!

Ai observat cumva ca in ultima vreme ai facut falcute si pometii sunt mai proeminenti, ba chiar mai mult, ai cumva gusa?  Daca aceste lucruri te deranjeaza, atunci poti folosi cateva metode ce te ajuta sa slabesti la fata.