MIRACOL. Un barbat a supravietuit aproape doua decenii intr-o mina

MIRACOL. Un barbat a supravietuit aproape doua decenii intr-o mina

Un barbat a supravietuit aproape doua decenii intr-o mina! Miracolul s-a intamplat in provincia chineza Xinjiang. Minerul a reusit sa reziste psihic si fizic nu mai putin de 17 ani in vechile galerii!

Filmul miracolului. In 2014, un grup de mineri l-a gasit pe Cheung Wai(59 de ani) intr-o sectiune a unei mine mai vechi, care fusese abandonata cu 17 ani in urma. Se intamplase dupa un cutremur urias. Mari sectiuni din mina s-au prabusit, atunci. Cheung Wai este un supravietuitor al celui teribil accident. In 1997, minerul a ramas captiv in subteran impreuna cu 78 colegi, dupa ce un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter a lovit regiunea si a slabit structura de rezistenta din lemn a minei. Aceasta s-a prabusit iar minerii au decedat. Mai putin, Cheung...

Cum a fost posibila supravietuirea. Cheung a putut supravietui atata vreme datorita unor conducte de ventilatie care inca mai conectau galeria prabusita cu suprafata. Aerul a fost suficient pentru ca minerul sa poata trai. De asemenea, barbatul ajuns la 59 ani a putut supravietui 17 ani datorita unei ascunzatori de urgenta ce continea orez si apa, stocate intr-un depozit subteran, special conceput. Si sobolanii au facut parte din hrana sa. Mai mult, omul a colectat mari cantitati de muschi fosforescent de pe peretii minei, singura sa sursa de vitamine.

 

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Albinele si viespele , ca de altfel toate insectele, isi fac simtita prezenta din plin in sezonul...
Ti s-a blocat inelul/verigheta pe deget? Probabil ca ni s-a intamplat tuturor. Se intampla, de obicei, cand...
Iarna vine, intotdeauna, cu temperaturi scazute dar si cu zapada. Aceasta se depune pe trotuare si se...