Te imbraci modest? Iata de ce e important

Te imbraci modest? Iata de ce e important

Un om fericit este un om care nu doreste sa iasa in evidenta cu orice pret. Asta se poate observa si in modestia pe care o prefera in alegerea hainelor. Nu o spunem noi, ci chiar oamenii de stiinta care au pus in practica studii bine structurate!

Savantii si psihologii au elaborat tehnologii strategice care definesc situatia psihologica a oamenilor, in raport cu conditiile lor de viata, referindu-se apoi la legatura dintre rezultatele investigatiilor si propriile presupuneri teoretice. Asa s-a ajuns sa se elaboreze un Top a 10 tari ai caror cetateni se bucura de o prosperitate spirituala deosebita. Acestea sunt:

1. Norvegia;

2. Danemarca;

3. Islanda;

4. Elvetia;

5. Finlanda;

6. Olanda;

7. Canada;

8. Noua Zeelanda;

9. Australia;

10. Suedia.

Cum trebuie sa se imbrace barbatii in functie de forma corpului?

Topul ramane intact de mai bine de 10 ani!

Cum se explica fericirea oamenilor din aceste tari:

- conditii foarte bune de viata.

- sistem politic de calitate.

- MODESTIA - hainele preferate de cetatenii in cauza sunt simple, lipsiite de spectaculos. Oamenii considera ca rutina zilnica nu necesita lux! Fericirea este atinsa prin simplitate.

Moda si tarile dezvoltate. Statele care se fla in vafurl industriei modei, precum sunt Franta, Italia si Spania se afla la sfarsitul listei din cele 157 de tari analizate, in cadrul topului.

Scandinavii sunt cei mai fericiti oameni din lume. Poti si tu! Iti aratam cum

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Psihologia este foarte importanta in relatiile interumane. Gesturile, mimica, tonul vocii sunt doar cateva dintre elementele care...
Oamenii folosesc doar 10% din creier. Probabil ai auzit expresia asta, macar o data in viata. Nu-i...
Vina toxica este o problema psiho-comportamentala dobandita in perioada copilariei. Parintii sunt, adesea, responsabili de aceasta vina...