Psihologie

Lista articolelor despre psihologie pe AflaCum.ro

Articole despre psihologie

Citeste cele mai noi articole despre psihologie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre psihologie, pe AflaCum.ro!

Un om fericit este un om care nu doreste sa iasa in evidenta cu orice pret. Asta se poate observa si in modestia pe care o prefera in alegerea hainelor. Nu o spunem noi, ci chiar oamenii de stiinta care au pus in practica studii bine structurate!

Savantii si psihologii au elaborat tehnologii strategice, care definesc situatia psihologica a oamenilor, in raport cu conditiile lor de viata, referindu-se apoi la legatura dintre rezultatele investigatiilor si propriile presupuneri teoretice. Asa s-a ajuns ca in 2017 sa se elavoreze un Top a 10 tari, ai caror cetateni, se bucura de o prosperitate spirituala deosebita. Acestea sunt:

1. Norvegia;

Vina toxica este o problema psiho-comportamentala dobandita in perioada copilariei. Parintii sunt, adesea, responsabili de aceasta vina toxica. Cu trecerea anilor, sentimentul de vinovatie se va adanci si iti poate afecta grav viata.

Vina toxica. Cauze si efecte

- sentimentul de vina inoculat de persoanele importante din viata noastra poate atarna greu in dezvoltarea personala. Daca de mic esti obisnuit sa fii criticat de parinti si sa crezi ca ai o vina pentru tot ce se intampla negativ in jurul tau, e posibil ca si in viata de matur sa permiti prezenta unor oameni toxici in viata de zi cu zi.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.