Consuma VISINE! Efectul lor este MIRACULOS

Consuma VISINE! Efectul lor este MIRACULOS

Visinele sunt o adevarata binecuvantare pentru organismul uman. Previn bolile cardiace, lupta contra obezitatii, au efect analgezic si antiinflamator. Si asta nu e tot! Lista completa de actiuni ale acestor fructe minunate in articolul de mai jos.

Visinele contin 90% apa, acizi, zahararuri, proteine, pectine, celuloza, tanini, saruri minerale, vitaminele A, B1, B2, B9, CE, PP, caroten. Cum o asemenea compozitie, nici nu e de mirare ca sunt atat de sanatoase! Iata lista afectiunilor care se pot trata prin consumul de visine.

1. Obezitate. 200-300 grame de visine, consumate zilnic, reduc simtitor grasimea de la nivelul burtii. Practic, visinele reduc nivelul grasimii, al colesterolului si al trigliceridelor.

2. Probleme urinare, boli de rinichi. Daca ai probleme de diureza, consuma decoct din codite de visine! Acestea contin flavonoide si saruri de potasiu.

3. Boli cardiace. In cazul afectiunilor de inima, este recomandat sa consumi minimum un kilogram de visine pe saptamana.

4. Diabet. Visinele contin vitamina E si levuloza, benefice pentru bolnavi de diabet.

5. Artrita, guta. Sucul de visine este recomandat in cazul acestor boli inflamatorii. De asemenea, consumul de suc de visine ajuta la calmarea durerilor de spate si musculare.

6. Bronsita, astm bronsic, stari febrile. Pentrua ceste afectiuni se foloseste amestecul din suc de visine cu lapte. Aceasta combinatie este benifica si in cazul depresiei.

7. Insomnie. Daca ai probleme cu somnul visinele reprezinta un remediu excelent.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Gospodinele nu se simt tocmai confortabil cand vine timpul sa curete ciresele sau visinele de samburi. E...
Citeste prospectul medicamentului Visine, solutie oftalmica si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Inghetata de visine este un desert racoros de vara care se prepara cu visine proaspete in iunie...