Cum poti scapa de pureci in mod natural

Cum poti scapa de pureci in mod natural

Daca observati ca aveti de-a face cu un numar ingrijorator de pureci, iata ce puteti face pentru a scapa de ei, in mod natural, fara sa folositi chimicale:

Curatarea casei:
Spalati patul animalului de companie in masina de spalat, pentru a omori purecii, larvele si ouale acestora.
Dati cu aspiratorul prin toata casa, mai ales in zonele care nu sunt expunse la soare, deoarece purecii adora locurile umede si racoroase, pe toate zonele unde gasiti sange uscat sau fecale de pureci si tapiterii. Inainte de a aspira covoarele, presarati sare sau bicarbonat de sodiu la baza fibrelor, permitandu-le sa actioneze, pentru a usca ouale de pureci ascunse in covoare.
Montati aparate de dezumidificare a aerului, in toate camerele din casa si lasati-le sa actioneze timp de 2 zile, pastrand o umiditate a aerului sub 50%, pentru a ucide purecii si larvele acestora si pentru a opri ouale sa se deschida. Curatati toate zonele din exteriorul casei unde obisnuieste animalul de companie sa-si petreaca timpul.
Tundeti iarba, indepartati buruienile din curte si expuneri regiunile intunecate la lumina soarelui.

1

Curatarea animalului de companie:

Pagina 1/2
Etichete: pureci, animale, paraziti

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ai un caine si/sau o pisica? Daca da, inseamna ca iubesti animalele si faci totul pentru a...
Mama Natura este intotdeauna plina de surprize. Este inimaginabil cate creaturi superbe si diferite traiesc pe planeta...
Zodiacul Chinezesc cuprinde 12 animale, care reprezinta anumiti ani. Anul nasterii este reprezentat de unul dintre aceste...