Afla cum se face papara de paine

Afla cum se face papara de paine

Pentru aceasta reteta se foloseste franzela de 1-2 zile.

Ingrediente:

- 12 felii de paine,
- 2 cesti de lapte,
- 4 linguri de branza de oi,
- 2 linguri de unt,
- 2 oua,
- o lingura de branza rasa,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se taie dintr-o franzela alba felii groase de un deget.

2

Se pun sa se inmoaie cu lapte.

3

Se unge cu unt o forma rezistenta la foc.

4

Se asaza pe fund un rand de felii de paine, se presara branza de oi, care nu trebuie sa fie iute, apoi din nou paine si branza, avand grija ca forma sa nu fie prea plina, deoarece papara creste la cuptor.

5

Se adauga o lingura de unt si doua oua batute cu o ceasca de lapte si putina sare.

6

Se presara branza rasa. Se da la cuptor sa se rumeneasca incet, 30 minute.

Mod de servire:

Papara de paine este gata in maxim 40 de minute si se serveste ca aperitiv sau ca felul doi.

Etichete: papara, paine, papara paine

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Papara sau ratota cu carnat reprezinta un mic dejun consistent, gustos si usor de facut. Iti poate...
Painea prajita cu ciuperci este o gustare tipic frantuzeasca, care poate fi savurata in orice moment al...
Pastrarea indelungata a alimentelor reprezinta o problema de care se loveste orice gospodina, la un moment dat....