Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Daca ai testat in propria bucatarie budinca de paine si ti-a placut, incearca si sufleul de paine.
Daca ai testat in propria bucatarie budinca de paine si ti-a placut, incearca si sufleul de paine.
Ingrediente:
- 4 chifle,
- 50 grame unt proaspat,
- 3 oua,
- 6 linguri de zahar vanilat,
- un pahar cu lapte,
- 2 linguri de sirop sau zeama de dulceata.
Mod de preparare:
Se taie chiflele felii subtiri si se unge fiecare felie cu unt.
Se asaza intr-o forma de piatra.
Separat se freaca galbenusurile cu 3 linguri de zahar vanilat pana cresc ca o crema si se subtiaza cu un pahar de lapte.
Se toarna peste feliile de paine, se acopera forma si se da o ora la rece, pana absoarbe painea toata crema.
Intre timp se bat albusurile spuma cu 3 linguri de zahar, se adauga 2 linguri de sirop de fructe sau zeama de dulceata, se mai bate si se pune albusul in forma peste feliile de paine.
Se coace trei sferturi de ora la foc potrivit.
Mod de servire:
Se serveste indata ce este gata, altfel se lasa.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.