Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Sufleul de castane este un antreu cald aromat si satios ce poate fi servit la ora cinei, de obicei. Ia un pix si o foaie si noteaza reteta. N-o sa iti para rau!
Sufleul de castane este un antreu cald aromat si satios ce poate fi servit la ora cinei, de obicei. Ia un pix si o foaie si noteaza reteta. N-o sa iti para rau!
Ingrediente:
- 1 kg castane,
- o ceasca cu lapte, 250 grame zahar vanilat,
- 6 albusuri,
- unt pentru uns forma,
- o lingura de zahar.
Mod de preparare:
- cresteaza coaja castanelor si pune-le la fiert cu apa rece. Lasa-le sa fiarba.
- da-le la o parte, scoate putine odata si curata-le cat sunt foarte fierbinti.
- fierbe-le apoi cu apa pana se inmoaie.
- scurge castanele si trece-le prin masina de tocat si apoi printr-o sita rara, cat sunt calde.
- pune-le apoi sa fiarba cu laptele si zaharul vanilat, amestecand mereu pana se face compozitia potrivit de groasa.
- da-le deoparte sa se raceasca. Bate albusurile spuma si amesteca-le incet cu castanele racorite.
- unge o forma rezistenta la foc, cu unt, presara zahar tos si pune compozitia.
- netezeste deasupra si coace-o la cuptor 45 minute.
Spor la treaba si pofta buna!
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.