Afla cum se prepara parjoalele de varza

 Afla cum se prepara parjoalele de varza

Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne.

Iata o varianta de parjoale cu varza.

Ingrediente:

- 500 grame varza,
- o felie de paine,
- 2 oua,
- o lingurita de verdeata tocata,
- sare, piper,
- o lingura de faina,
- 2 linguri de untura.

Mod de preparare:

1

Se fierbe varza, se scurge bine de apa, se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu cutitul, impreuna cu o felie de paine muiata si stoarsa si doi cartofi fierti (dupa dorinta).

2

Se adauga sare, piper, doua oua si putina verdeata tocata.

3

Se fac parjoale care se dau prin faina si se rumenesc in ulei sau untura.

Mod de servire:

Se servesc cu cartofi si salata verde.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca va plac preparatele obtinute din carne tocata si implicit chiftele, trebuie sa testati neaparat parjoalele moldovenesti. ...
O reteta cu iz moldovenesc sunt parjoalele obtinute din carne tocata. Chiar daca reteta clasica de parjoale...
Frunzele de varza sunt folosite, in mod conventional, in alimentatie. Din ele poti face o varza calita...