Reteta: Chifle umplute

Reteta: Chifle umplute

Un aperitiv simplu de preparat, ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sunt chiflele umplute.

Ingrediente:

- 6 chifle rotunde,
- 2 cesti de lapte,
- un ou,
- 2 linguri de branza rasa,
- o ceasca de  smantana,
- 2 linguri de unt,
- verdeata,
- sare, piper.

Mod de preparare:

1

Se taie capace la chifle. Se scobeste miezul, care se moaie cu o ceasca de lapte.

2

Se freaca adaugand un ou, verdeata, sare, piper si branza rasa.

3

Se inmoaie in lapte atat chiflele, cat si capacele, se umplu cu compozitia de mai sus, se asaza intr-o farfurie rezistenta la foc, cu o lingura de unt si se dau la cuptor. 

4

Cand sunt rumene, se toarna in farfurie laptele ramas, amestecat cu o ceasca de smantana, se lasa sa dea un clocot si se servesc cu totul.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Galbiorii sunt bogati in vitamina D, la fel ca toate ciupercile. Vitamina D este cunoscuta pentru proprietatile...
Chiflele sunt niste paini mai mici care se pot prepara si in casa. Ingrediente: - un kg...
Astazi, iti oferim o reteta simpla si delicata pe baza de peste. Ne referim la aperitivul cu...