Chifle

Lista articolelor despre chifle pe AflaCum.ro

Articole despre chifle

Citeste cele mai noi articole despre chifle publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre chifle, pe AflaCum.ro!

Bucataria japoneza este recunoscuta in lume pentru deliciosul si sanatosul sushi. Putini stiu, insa, ca si produsele coapte sunt create cu multa maiestrie in bucataria nipona. Astazi, o sa iti prezentam reteta pentru Hokkaido sau mai simplu spus: chifle japoneze. Vor iesi pufoase cum nici nu ti-ai imaginat!

Hokkaido/chifle japoneze. Ingrediente pentru aluat:

- 200 mililitride lapte;

Romanii sunt printre cei mai mari consumatori de paine din Europa! Nu e neaparat o realitate periculoasa. Problemele apar, insa, in momentul in care cumperi paine mai putin sanatoasa. Spre exemplu, multi romani cumpara paine neagra, care nu e obtinuta in mod natural, ci prin intermediul colorantilor alimentari. Pentru a scapa de orice temere, ar fi mai bine sa iti pregatesti acasa painea cea de toate zilele. Iti prezentam o reteta de chifle cu seminte pe care, cu siguranta, o vei adopta rapid!

Chifle de casa cu seminte. Ingrediente:

- 400 grame de faina;

Galbiorii sunt bogati in vitamina D, la fel ca toate ciupercile. Vitamina D este cunoscuta  pentru proprietatile anti-cancer, dar si pentru acidul glutamic, acid ce protejeaza imunitatea. Asa ca o sa iti placa sa prepari chifle cu galbiori.

Ingrediente pentru opt bucati:

- 150 grame de galbiori proaspeti;

Un aperitiv simplu de preparat, ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sunt chiflele umplute.

Ingrediente:

- 6 chifle rotunde,
- 2 cesti de lapte,
- un ou,
- 2 linguri de branza rasa,
- o ceasca de  smantana,
- 2 linguri de unt,
- verdeata,
- sare, piper.

Chiflele sunt niste paini mai mici care se pot prepara si in casa.

Ingrediente:

- un kg faina,
- 40 g drojdie,
- 6 - 7 dl lapte,
- o lingura ulei,
- 20 g zahar,
- 2 lingurite rase de sare.