Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Un sufleu de cartofi simplu este intotdeauna un antreu cald usor de preparat si gustos.
Un sufleu de cartofi simplu este intotdeauna un antreu cald usor de preparat si gustos.
Ingrediente:
- 4-5 cartofi mari fierti in coaja
- 250 gr bacon (costita afumata,sau sunca taiate in cubulete)
- 250 ml de frisca
- 200 gr cascaval ras
- 2 oua
- sare, 2 linguri ( de masline de preferat)
- ulei pt. uns tava
Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete.
Sunca sau costita se taie cubulete.
Se unge o tava cu ulei si se pun cartofii si sunca amestecate fara sa se zdrobeasca cartofii.
Se bat ouale, se adauga frisca, si cascavalul si 2 linguri de ulei de masline.
Compozitia obtinuta se toarna in tava peste cartofi si sunca,se amesteca usor sa nu se zdrobeasca cartofii.
Se introduce la cuptor pana se obtine o culoare rumenita.
Se serveste cald ,nu fierbinte,ca sa se poata taia in portii.
Aceasta reteta are o dificultate redusa, de aceea poate fi preparata de orice gospodina.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.