Tarta spanac

Lista articolelor despre tarta spanac pe AflaCum.ro

Articole despre tarta spanac

Citeste cele mai noi articole despre tarta spanac publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tarta spanac, pe AflaCum.ro!

Sarbatorile pascale au o traditie culinara bogata in Romania si nu numai. Astazi, iti prezentam o reteta originara din Italia, mai exact din regiunea Liguria. Ne referim la Torta Pasqualina, o tarta cu cu un aluat subtire si o umplutura cremoasa de ricotta, spanac (sau mangold) si oua intregi ascunse in interior.

Torta Pasqualina. Ingrediente pentru aluat:

- 300 g de faina.

Tarta cu spanac, branza si marar este o reteta usor de preparat, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.

Pentru aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 500 gr spanac (poate fi congelat sau proaspat). In aceasta reteta am folosit spanac proaspat, pe care l-am fiert si maruntit.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.