Urs de mamaliga cu branza de burduf

Urs de mamaliga cu branza de burduf

Aceasta reteta de mamaliga se prepara cu branza iute de burduf, iar dupa fierberea propriu-zisa, mamaliga fiarta se amesteca cu branza de burduf.

Ingrediente:
- 500 g malai,
- 1 ½ l apa,
- o Iingurita de sare,
- branza de burduf.

Mod de preparare:

1

Mamaliga fiarta se rastoarna pe un fund de lemn.

2

Se iau cu lingura bucati de marimea unui mar mijlociu, se umple fiecare cu o lingurita sau doua de branza de burduf. Se rotunjesc in mana. Se pun sa se coaca in spuza fierbinte.

3

Sunt gata atunci cand au o culoare rumena pe afara, iar branza s-a topit inauntru.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pizza, stim cu totii, isi are originea in Italia. Retetele de la mama lor s-au raspandit cu...
Iarna, cand se pune varza la murat, gospodinele obisnuiesc sa prepare mai des varza acra calita. Iata...
Unii spun despre ciulamaua de ciuperci ca este mai gustoasa decat cea pregatita cu carne. Daca vrei...