Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Aceasta reteta de mamaliga se prepara cu branza iute de burduf, iar dupa fierberea propriu-zisa, mamaliga fiarta se amesteca cu branza de burduf.
Aceasta reteta de mamaliga se prepara cu branza iute de burduf, iar dupa fierberea propriu-zisa, mamaliga fiarta se amesteca cu branza de burduf.
Ingrediente:
- 500 g malai,
- 1 ½ l apa,
- o Iingurita de sare,
- branza de burduf.
Mod de preparare:
Mamaliga fiarta se rastoarna pe un fund de lemn.
Se iau cu lingura bucati de marimea unui mar mijlociu, se umple fiecare cu o lingurita sau doua de branza de burduf. Se rotunjesc in mana. Se pun sa se coaca in spuza fierbinte.
Sunt gata atunci cand au o culoare rumena pe afara, iar branza s-a topit inauntru.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.