Cum sa prepari branza cu chimen

Cum sa prepari branza cu chimen

Branza cu chimen se poate consuma, cu incredere, in orice moment al zilei. Este foarte gustoasa, se prepara rapid si reprezinta un izvor de sanatate.

Ingrediente:

- 250 grame de branza sau cas de oaie;

- 100 grame de unt;

- o lingurita de chimen foarte fin pisat;

- o lingurita deboia de ardei;

- sare, dupa gust;

- cateva ridichi.

Mod de preparare:

- da branza prin sita sau prin masina de tocat.

- freaca bine branza cu untul.

- adauga chimenul,boiaua si sarea.

- se mai freaca putin, daca este nevoie.

- asaza branza pe farfurie si garniseste-o cu ridichi rosii(de luna).

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Astazi, iti prezentam un aperitiv aparte, usor de facut si pe care il poti savura in orice...
Romanii sunt mari amatori de branza. Putini stiu, din pacate, sa recunoasca o branza de calitate. Asa...
Producatorii de alimente folosesc aditivi si chimicale in produsele lor pentru a le face mai bune si...