Cum sa faci icre de post

Cum sa faci icre de post

Respecti perioadele de post? Avem o reteta ideala pentru tine! De fapt, ceea ce urmeaza sa prezentam este atat de bun, incat va reprezenta un deliciu chiar si pentru cei care nu se omoara cu postul. Dar sa nu va mai tinem in suspans :) Asadar, este vorba despre  reteta pentru icre de post.

Ingrediente:

- 350/400 grame de fasole boabe;

- 100 mililitri de ulei;

- o ceapa mare;

- zeama de lamaie;

- sare, dupa gust.

Mod de preparare:

- spala fasolea;

- fierbe fasolea(in 3 ape) si apoi scurge-o.

- paseaza fasolea cu un mixer. Adauga ulei, putin cate putin, pana obtii o pasta;

- condimenteaza cu sare si zeama de lamaie, dupa gust, apoi mai amesteca cu ajutorul mixerului pentru inca 4-5 minute

- curata ceapa;

- toaca ceapa marunt si pune-o peste pasta de fasole;

- amesteca bine si gata! Ai la indemana icrele de post!

Spor la treaba si pofta buna!

Etichete: icre, icre post, post

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In perioada sarbatorilor de iarna, icrele reprezinta un aperitiv excelent. Sunt gustoase, satioase si usor de preparat....
Cega este un soi de sturion asiatic, de dimensiuni mici in comparatie cu ceilalti pesti din clasa...
Guvizii traiesc in Marea Neagra, dar se adapteaza cu usurinta si in apa dulce. Acesti pesti de...