Folie

Lista articolelor despre folie pe AflaCum.ro

Articole despre folie

Citeste cele mai noi articole despre folie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre folie, pe AflaCum.ro!

Folia pentru parbriz se deterioreaza in timp, schimbandu-si culoarea sau formand mici bule de aer, caz in care trebuie indepartata, lucru care nu este deloc usor. Iata 5 metode de indepartare a foliei pentru parbriz:

1. Soare + amoniac

Trebuie sa aplicati aceasta metoda intr-o zi insorita, deoarece in caz contrar nu va avea efect.

Taiati 2 saci negri de gunoi. Pulverizati apa cu sapun pe exteriorul parbrizului, acoperiti-l cu unul dintre saci si neteziti-l.

Protejati toate suprafetele interioare, din apropierea parbrizului ( boxele, tapiteria, etc)cu o prelata sipurtati o masca, pentru a va proteja de emisiile de amoniac. Pulverizati apoi o solutie pe baza de amoniac pe parbriz.

Folia cu bule este adesea folosita pentru a izola ferestrele cu efect de sera in timpul iernii, dar, de asemenea, pare sa functioneze bine pentru ferestrele din locuinta proprie.

Folia cu bule se poate aplica pe orice tip de geam, indiferent ca fereastra are o forma obisnuita sau una neregulata. Dezavantajul este ca folia cu bule reduce din intensitatea luminii care patrunde in mod obisnuit pe fereastra, de aceea aceasta metoda de izolare este folosita doar in anotimpul rece.

Foliile cu bule de mari dimensiuni izoleaza mai bine suprafata geamului si lasa lumina sa treaca prin fereasta mai mult, de aceea oamenii prefera aceasta metoda de izolare pe timp de iarna.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.