Afla cum sa conduci in siguranta o masina

Afla cum sa conduci in siguranta o masina

Atunci cand va aflati la volan este indicat sa conduceti in siguranta si sa respectati regulile de circulatie, deoarece orice mica neatentie poate duce la urmari grave.

Iata cum puteti conduce o masina in conditii sigure si economisind bani.

- Inainte de a cumpara o masina este indicat sa comparati preturile, pentru a obtine unul avantajos.

- Informati-va pe internet cu privire la pretul asigurarii obligatorii, in cazul mai multor dealeri. Puteti obtine un pret mic, daca cautati cu atentie si aveti rabdare.

- Atunci cand va aflati la volan este indicat sa fiti odihniti si lucizi. Niciodata sa nu conduceti sub influenta alcoolului sau a unor droguri, ce va pot influenta viteza de reactie.

- Daca conduceti pe timp de noapte, este indicat sa mai luati pe cineva in masina, deoarece riscul accidentelor este sporit. Prezenta unei alte persoane va ajuta sa ramaneti treji si alerti.

- Daca urmati vreun tratament medical, cititi cu atentie indicatiile cu privire la acesta, iar daca va provoaca stari de ameteala, evitati sa conduceti pe intreaga perioada a tratamentului.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Accidentele auto sunt la tot pasul, iar atunci cand copiii traverseaza strada, riscul de a-i rani este...
Utilizarea constanta a masinii produce cheltuieli semnificative, mai ales pentru combustibil. In plus, exista o legatura directa...
Masina personala e locul unde ar trebui sa te simti ca in a doua ta casa. Asta...