Cum sa negociezi cu dealerii de masini

Cum sa negociezi cu dealerii de masini

Dealerii de masini sunt vazuti in general ca persoane fara scrupule, care ar face pentru a-si atinge targetul de vanzari, fiind dispusi chiar sa denatureze adevarul.

Insa nu toti dealerii sunt la fel, existand multe persoane care tin cont de doleantele si interesele clientilor si care ofera informatii utile.

Iata cum sa purtati o negociere cu dealerii de masini:

Niciodata sa nu acceptati o prima propunere. Atunci cand doriti sa cumparati o masina noua, primul care face o oferta este dealerul, conform pretului afisat, acesta fiind punctul de pornire pentru negociere. Prima reactie pe care trebuie sa o aveti in acest caz, in calitate de cumparator este una de soc si revolta. Trebuie sa-i spuneti dealerului ca pretul este mult prea mare si ca nu va permiteti sa cumparati masina respectiva. Astfel, acesta va scadea din pret, eliminand dotarile optionale de care nu aveti nevoie.

Consultati-va cu sotul sau sotia inainte de a cumpara o masina. In timpul negocierilor finale, un dealer se va consulta cu managerul sau supervisorul sau in legatura cu pretul masinii. Puteti adopta aceeasi tactica, spunand ca sotul sau sotia nu va lasa sa platiti pretul respectiv. Acest lucru il va determina pe dealer sa scada din pret, pentru a-i face pe plac atat sefului, cat si partenerului clientului.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru a face un schimb de ulei, trebuie sa fiti familiarizati cu cartea masinii, cu momentul in...
Termostatul este un aparat care regleaza temperatura unui sistem, pentru a o pastra la un anumit nivel. ...
Uber este o companie americana, care ofera la nivel global mai multe tipuri de servicii. In Romania...