Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Cafeaua neagra turceasca se fierbe in ibric, fie la foc pe aragaz, fie la masina speciala de spirt.
Cafeaua neagra turceasca se fierbe in ibric, fie la foc pe aragaz, fie la masina speciala de spirt.
Adevarata cafea turceasca se fierbe insa pe spuza de carbuni.
Ingrediente pentru o ceasca de cafea neagra turceasca:
- o lingurita de cafea
- o bucatica de zahar.
Mod de preparare:
Se pune intr-un ibric potrivit de mare zaharul si cafeaua si atatea cesti de apa rece cate dorim sa facem de cafea.
Se lasa sa dea cateva clocote pana se face caimacul si se amesteca usor ca sa nu dea in foc.
Se ia caimacul cu lingurita si se pune prin cesti.
Cand cafeaua este fiarta se da la o parte si se toarna deasupra cateva picaturi de apa rece.
Se tine asa o clipa, ca sa se limpezeasca. Se toarna in cesti si se serveste fierbinte.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.