Cum sa prepari CONIAC de CASA

Cum sa prepari CONIAC de CASA

Amatorii de tarie sa fie pe receptie! Astazi, le prezentam o reteta unica de coniac de casa!

Ingrediente:

- 3 litri de palinca;

- 3 linguri de zahar;

- 3 cuisoare;

- 2 linguri coaja de stejar;

- 3 miligrame de nucsoara macinata;

- o jumatate de gram de coriandru macinat.

Mod de preparare:

- dizolva zaharul intr-o cantitate mica de palinca. Poti inerca sa faci chiar sirop de caramel.

- inmoaie coaja de stejar in apa clocotita, tineti-o timp de 10 minute, dupa care usuc-o.

- pune toate ingredientele intr-un borcan, toarna palinca, adauga siropul si pune preparatul intr-un loc racoros, ferit de lumina.

- lasa coniacul sa se linisteasca, vreme de 3 saptamani.

- in momentul in care coniacul are nuanta specifica de maro si un gust intens, filtreaza-l si pune-l in sticle.

- gustul va deveni desavarsit abia dupa 2 ani! Asteptarea, insa, merita!

Spor la treaba si sa aveti pofta!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Gutuile sunt fructe reprezentative pentru toamna. Romanii si nu numai le prefera atat in stare naturala cat...
Macesele sunt un adevarat izvor de sanatate, proprietatille lor antidiabetice, hepatoprotectoare si vitaminizante fiind recunoscute. Astazi, iti...
Ayran sau iaurt turcesc - o bautura pe care cei care au comandat intr-o shaormerie au incercat-o,...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare