Cruson de fragi sau capsuni

Cruson de fragi sau capsuni

Crusonul de fragi sau capsuni este un cocktail racoritor de vara care poate fi servit cu gheata.

Ingrediente:

- 1 kg fragi sau capsuni,

- 50 g rom sau coniac,

- 1 litru vin,

- o sticla vin spumos,

- zahar dupa gust.

Mod de preparare:

1

Se spala usor intr-o apa fragi sau capsuni si se scurg.

2

Se presara cu 3-4 linguri de zahar pisat si se dau la rece.

In momentul cand servim se adauga vinul, o sticla de vin spumos, rom sau coniac, toate bine racite la gheata si zahar dupa gust.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Crusonul de portocale este o bautura alcoolica de vara care se serveste rece. ingrediente:- 4-5 portocale, -...
Crusorul este o bautura alcoolica, foarte apreciacta vara. Trebuie sa fie servita foarte rece si este de...
Ai invitati de seama la masa? In acest caz, trebuie sa-i surprinzi cu preparate fabuloase. Ce-ai zice...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare