Cruson de portocale

Cruson de portocale

Crusonul de portocale este o bautura alcoolica de vara care se serveste rece.

ingrediente:

- 4-5 portocale,

- 50 g rom sau coniac,

- 1 litru vin,

- o sticla vin spumos,

- zahar dupa gust,

- 2 linguri lichior de portocale

Mod de preparare:

1

Se curata portocalele de coaja si de pielitele albe.

2

Se taie fiecare felie in bucati si se scot samburii.

3

Se presara deasupra  3-4 linguri de zahar pisat, se toarna rom sau coniac si se tine cateva ore la gheata, sa macereze.

4

In momentul cand servim se adauga vinul, o sticla de vin spumos si putin lichior de portocale.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Crusonul de fragi sau capsuni este un cocktail racoritor de vara care poate fi servit cu gheata. ...
Crusorul este o bautura alcoolica, foarte apreciacta vara. Trebuie sa fie servita foarte rece si este de...
Vrei un desert delicat, supergustos si nu foarte costisitor? Daca da, aceasta reteta este pentru tine. Ne...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare