Cruson de portocale

Cruson de portocale

Crusonul de portocale este o bautura alcoolica de vara care se serveste rece.

ingrediente:

- 4-5 portocale,

- 50 g rom sau coniac,

- 1 litru vin,

- o sticla vin spumos,

- zahar dupa gust,

- 2 linguri lichior de portocale

Mod de preparare:

1

Se curata portocalele de coaja si de pielitele albe.

2

Se taie fiecare felie in bucati si se scot samburii.

3

Se presara deasupra  3-4 linguri de zahar pisat, se toarna rom sau coniac si se tine cateva ore la gheata, sa macereze.

4

In momentul cand servim se adauga vinul, o sticla de vin spumos si putin lichior de portocale.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Crusonul de fragi sau capsuni este un cocktail racoritor de vara care poate fi servit cu gheata. ...
Crusorul este o bautura alcoolica, foarte apreciacta vara. Trebuie sa fie servita foarte rece si este de...
Astepti musafiri si nu stii cum sa-i impresionezi? Sau poate vrei sa-l lasi masca pe ala micu’,...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare