4 metode de protejare a reputatiei online

4 metode de protejare a reputatiei online

Tehnologia moderna si retelele de socializare permit oricui sa verifice reputatia unei persoane, descoperind detalii personale si informatii din trecutul acesteia.

Verificarea reputatiei este o practica comuna a angajatorilor, care doresc sa afle mai multe despre candidatii la anumite joburi. Iata 4 metode prin care va puteti proteja reputatia online:

Metoda 1: Aveti grija cum va prezentati  

Este important sa aveti un profil decent, atunci cand va inscrieti pe un anumit site sau retea de socializare, pentru a va pune intr-o lumina favorabila. Puneti accent pe lucrurile pozitive si pe calitatile, pe care doriti sa le faceti publice.

Evitati greselile gramaticale si de ortografie. Verificati cu atentie orice informatie, inainte de o posta pe Internet, mai ales daca este vorba de o scrisoare de intentie sau un CV.

Dati share lucrurilor distractive si productive, cum ar fi informatii, poze, filmulete si alte lucruri care sa va puna intr-o lumina favorabila si care sa imbunatateasca comunicarea online. Evitati pozele rusinoase, postarile jicnitoare, glumele proaste, comentariile deplasate, etc, deoarece acestea va pot crea o reputatie online proasta.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facebook isi imbunatateste sistemul de traducere de pe platforma cu ajutorul unor noi tehnologii. Sistemele de inteligenta...
Pentru a putea programa o postare pe Facebook e necesar sa ai o PAGINA nu doar un...
Instagram este una dintre cele mai populare retele mobile de socializare, in care pot fi incarcate poze...