Cum sa alegi un internship intre industria media si de divertisment

Cum sa alegi un internship intre industria media si de divertisment

Daca esti student la facultatile de film, media sau orice alte cursuri in comunicare, o cerinta e foarte probabil sa fie un internship intr-o institutie media.

Este foarte important sa profiti de oportunitatea de a fi stagiar in domeniu, nu doar pentru a-ti obtine diploma, dar si pentru a putea vedea cu ochii tai ceea ce se petrece in industria in care vei lucra in curand.

Iata cateva modalitati de alegere a celui mai bun internship media pentru tine:

- Retea de televiziune. Adu-ti aminte ca, daca exista un lucru pentru care cauti un internship (sau un loc de munca in viitor), atunci acesta e: reteaua de televiziune. Acesta iti deschide usi in aceeasi maniera in care si talentul pur o face(iar daca ai talent si poti face televiziune, atunci, bravo tie!). Aceasta functioneaza si pe principiul invatarii din experientele celorlalti, astfel incat nu ar trebui sa-ti pierzi prea mult timpul. E vorba de cunoasterea oamenilor potriviti, astfel ca ar trebui sa-ti faci simtita prezenta inca de la inceput: implica-te in organizatii studentesti sau lucreaza ca si asistent student. Si tine minte: fiecare persoana pe care o cunosti iti creste sansele de a gasi internshipul perfect!

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Omul modern nu se poate disocia de ideea de munca, unul dintre conceptele care ne diferentiaza de...
Daca sunteti in ultimul an de facultate, a venit momentul sa va ganditi locul de munca, pe...