Cum sa lucrezi pentru Facebook

Cum sa lucrezi pentru Facebook

Facebook este reteaua de socializare cu cel mai rasunator succes. A ajuns la aproape 2 miliarde de utilizatori! Dezvoltarea a fost si este atat de mare incat oamenii au inceput sa viseze ca pot lucra in cadrul companiei conduse de Mark Zuckerberg. Nu o spunem noi, ci evidenta: Facebook a iesit pe primul loc in topul celor mai dorite companii de catre angajati.

Ce trebuie sa faci pentru a putea lucra la Facebook.

1. Cercetare cat cuprinde:

- citeste orice articol gasesti legat de Facebook.

- toate datele te vor ajuta la intrunirile publice facute de liderii Facebook. In cadrul acestor intalniri, se anunta strategia si target-urile. Fiind informat, interviul va avea sanse mari de succes, deoarece vei fi capabil sa transmiti decizionalului de la Facebook lucruri ce intereseaza in interior.

2. Deschidere totala pentru invatare, idei noi, constructie. Cei de la facebook cauta mereu progresul, fara a schimba ceva brusc, radical. Daca esti o persoana care construieste si care vrea sa invete, trebuie sa arati asta, sa ai o atitudine corespunzatoare. Pentru Zuckerberg&co aceste calitati nu tin de anumite persoane sau functii. Asa ca ai sansa ta: fa un CV care sa scoata in evidenta momentele din cariera in care ai construit ceva nou si ti-ai imbunatatit abilitatile.

3. Gandeste, creeaza, cauta autonomia! Facebook nu angajeaza oameni obisnuiti sa primeasca ordine si sa le execute. Cea mai mare retea sociala s-a dezvoltat datorita inventivitatii persoanelor ce au construit-o, nu pe sistemul sef-angajat. Nu vei primi sarcini care sa te plafoneze, ci doar un context al misiunii si scopurilor. Astfel, e necesar sa fii autonom, sa gandesti si sa contribui la locul de munca.

4. Fii open mind, comunicativ.

- la Facebook, echipa inseamna transparenta, sinceritate.

- vei avea parte de intalniri in care se va vorbi despre lucruri pozitive, dar si de intruniri in care se vor scoate in evidenta lucrurile mai putin reusite. Capacitatea de a purta o discutie dificila este o calitate a omului care stie sa comunice - sa asculte si sa se exprime clar. Trebuie sa fii pregatit si din acest punct de vedere!

Cum sa devii ONLINE INACTIV pe Facebook Messenger

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facebook ofera multe setari interesante utilizatorilor sai. Una dintre ele iti da sansa sa ascunzi lista de...
Contul de facebook poate fi dezactivat din dorinta proprie sau de catre angajatii sai, in cazul in...
Facebook-ul inca este cea mai populara retea de socializare din Romania( asta chiar daca retele precum Instagram,...