Ficat de caprioara prajit

Ficat de caprioara prajit

Sursa importanta de vitamine din complexul B, ficatul favorizeaza metabolismul eficient.

Acesta poate fi consumat fiert, prajit la tigaie, preparat la cuptor sau inabusit.

Pentru cei care doresc sa savureze bucate alese, pot inlocui ficatul de pasare, de vita si de porc cu cel de caprioara care este socotit  o bucatica foarte aleasa. Ficatul de caprioara prajit se prepara usor si este foarte gustos.

Iata o reteta simpla pe care o poti testa in propria bucatarie.

Ingrediente:

- 6 felii de ficat,
- o lingura de unt,
- 2 linguri de ulei,
- o lingura de faina,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se curata de pielite, se taie felii nu prea groase.

2

Se dau prin faina si se prajesc in unt fierbinte, amestecat cu putin ulei. Se sareaza dupa gust.

3

Ficatul de caprioara se serveste alaturi de o garnitura de ceapa taita felii foarte subtiri, prajite bine in ulei. 

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ficatul este organul cu cele mai multe si mai diversificate functii din organismul uman(peste 500 functii). Dupa...
Ficatul este organul cu cele mai multe si mai diversificate functii din organismul uman(peste 500 functii). Dupa...
Ficatul este supus zilnic unui amalgam de fenomene negative, de la alimentatia nesanatoasa, la stres si pana...