Metode de preparare a carnii de capra

Metode de preparare a carnii de capra

Carnea de capra este slaba si are gustul asemanator cu cea de vita si se potriveste de minune cu condimentele puternice.

Exista mai multe metode de a prepara carnea de capra, insa toate presupun gatirea indelungata, la foc mic, intr-un mediu umed, pentru a se fragezi.

Iata cateva metode de preparare a unor retete cu carne de capra, pentru 6 portii:

1. Tocanita de carne de capra

Ingrediente:
• 2 cepe mijlocii, maruntite
• 2 catei de usturoi maruntiti
• 2 morcovi mari, taiati cubulete mici
• 3 tulpini de telina, maruntite
• 1 kg de carne de capra, dezosata, taiata in cuburi
• Sare si piper negru proaspat macinat
• 1/2 cana de ulei de rapita
• 180g de pasta de rosii
• 2 cani de supa de legume

Mod de preparare:

Cu un cutit ascutit, taiati carnea de capra in cuburi de aproximativ 2,5 cm, pentru ca acestea sa se farame in tocanita.

Marinati carnea si legumele. Puneti morcovii, telina, ceapa si usturoiul intr-un bol, impreuna cu carnea de capra. Asezonati ingredientele cu sare si piper. Acoperiti bolul si puneti amestecul la frigider, peste noapte sau cel putin 2 ore.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ai musafiri pe nepusa masa? Vrei sa le pregatesti o friptura cum numai tu stii sa faci,...
Prazul se gaseste din belsug in toate pietele, in aceasta perioada. Asa ca ar fi pacat sa...
O dieta corecta va avea un efect pozitiv asupra siluetei tale. In plus, poate restabili echilibrul hormonal....
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare