Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
O reteta cu frigarui mai neobisnuita are la baza ficat de porc sau de vita portionat in felii de
O reteta cu frigarui mai neobisnuita are la baza ficat de porc sau de vita portionat in felii de
Ingrediente:
- 750 g ficat,
- o lingura de unt,
- o lingurita de ulei,
- 100 g slanina,
- un praf de piper.
Mod de preparare:
Se curata ficatul, se taie in felii de grosimea degetului, iar fiecare felie in patrate de circa 3 cm. Se da putin piper.
Se infierbanta o lingura de unt cu o lingurita de ulei si se pune ficatul numai o clipa pana incepe sa se rumeneasca pe ambele parti.
Se da la o parte si se pun cate patru bucati pe o frigare mica, alternand cu felii de slanina.
Se infierbanta gratarul si se asaza frigaruile.
Frigaruile de ficat se lasa 15 minute pe foc potrivit.
Se sareaza cand sunt aproape gata.
Mod de servire:
Frigaruile de ficat simple sau asezonate cu inimi se servesc cu legume si salata.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.