Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte ori la cuptor, de aceasta data va prezentam o reteta de limba prajita.
Daca adeseori limba de vita sau de porc se foloseste la obtinerea diverselor mancaruri fierte ori la cuptor, de aceasta data va prezentam o reteta de limba prajita.
Ingrediente:
- o limba de aproximativ1 kg,
- 3 litri apa,
- 2 cepe,
- un patrunjel,
- 10 boabe piper,
- sare,
- 1o lingura de faina,
- 2 linguri de untura.
Mod de preparare:
Limba spalata si curatata se tine in apa rece o ora inainte de a fi pregatita.
Se pune la fiert intr-o oala cu apa rece.
Cand incepe sa dea in clocot, se ia spuma, se adauga zarzavatul, sare, piper, se acopera si se lasa sa fiarba potolit timp de trei ore (limba de vitel si cea de purcel fierb mai repede).
Se curata de piele, se taie felii.
Se dau feliile de limba prin faina si se prajesc in untura fierbinte.
Mod de servire:
Limba prajita se serveste cu legume si salata.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.