Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Puiul cu fasole verde este un preparat usor de realizat care poate fi servit la sfarsitul verii, inceputul toamnei cand fasolea pastai se gaseste din abundenta.
Puiul cu fasole verde este un preparat usor de realizat care poate fi servit la sfarsitul verii, inceputul toamnei cand fasolea pastai se gaseste din abundenta.
Ingrediente:
- un pui de aproximativ 1,5 kilograme-2 kg,
- un kilogram fasole verde,
- o ceapa,
- o lingura bulion sau suc de rosii,
- o lingura ulei,
- patrunjel verde tocat pentru decor,
- marar verde,
- sare.
Mod de preparare:
Puiul spalat si transat in mai multe bucati se pune pe foc sa dea intr-un clocot si se spumeaza.
Se curata fasolea verde si se spala in mai multe ape.
Se pun la fiert bucatile de pui cu ceapa taiata marunt si fasolea verde impreuna cu putin ulei si apa. Se acopera cu capac mancarea in timp ce fierbe la foc potrivit.
Daca scade apa si mancarea de pui cu fasole verde inca nu e gata, se mai adauga apa.
Se pune bulion si verdeata tocata.
Aceeasi mancare se poate face fara ceapa, iar cand este gata se adauga 2 - 3 linguri de smantana.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.