Cum sa faci PUI cu ANANAS la tigaie

Cum sa faci PUI cu ANANAS la tigaie

Pui cu ananas la tigaie - o reteta exotica pe care iti recomandam sa o tratezi cu incredere. Gustul minunat te va da pe spate, chiar daca esti un adept al retetelor traditionale.

Ingrediente:

- 2 bucati de piept de pui;

- o conserva de 400 g de ananas;

- 3 catei de usturoi;

- 1 ceapa;

- 1 ardei gras;

- 1 ou;

- sare;

- piper;

- faina.

Ingrediente pentru sos:

- 2 linguri de amidon.

- 2 linguri de sos de soia.

- sucul din conserva de ananas.

Mod de preparare:

- amesteca sucul de ananas si amidonul cu sosul de soia, apoi lasa-le deoparte.

- taie pieptul de pui cubulete.

- combina bucatelele de pui cu oul batut.

- trage bucatelele de carne prin faina, apoi prajeste-le in ulei incins, pana se rumenesc.

- scoate carnea pe servete de hartie.

- soteaza toate legumele (inclusiv ananasul) taiate mare intr-o alta tigaie, in 2 linguri de ulei.

- intoarce legumele cam 5 minute, apoi adauga puiul si toarna sosul de ananas.

- amesteca in continuare pana ce sosul se ingroasa, apoi serveste puiul cu ananas presarat cu ceapa verde.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iti prezentam, astazi, o reteta aparte. Vorbim despre salata cu pui, smochine si mozzarella; o salata gourmet...
Astazi, iti prezentam o modalitate aparte de preparare a carnii de pui. Este vorba despre piept de...
Puiul cu legume la tigaie este delicios si usor de preparat. Iata cum se prepara acest fel...