Ingrediente:
- 2 bucati de piept de pui;
- o conserva de 400 g de ananas;
- 3 catei de usturoi;
- 1 ceapa;
- 1 ardei gras;
- 1 ou;
- sare;
- piper;
- faina.
Ingrediente pentru sos:
- 2 linguri de amidon.
- 2 linguri de sos de soia.
- sucul din conserva de ananas.
Mod de preparare:
- amesteca sucul de ananas si amidonul cu sosul de soia, apoi lasa-le deoparte.
- taie pieptul de pui cubulete.
- combina bucatelele de pui cu oul batut.
- trage bucatelele de carne prin faina, apoi prajeste-le in ulei incins, pana se rumenesc.
- scoate carnea pe servete de hartie.
- soteaza toate legumele (inclusiv ananasul) taiate mare intr-o alta tigaie, in 2 linguri de ulei.
- intoarce legumele cam 5 minute, apoi adauga puiul si toarna sosul de ananas.
- amesteca in continuare pana ce sosul se ingroasa, apoi serveste puiul cu ananas presarat cu ceapa verde.
Pofta buna!