Cum sa faci PUI cu ANANAS la tigaie

Cum sa faci PUI cu ANANAS la tigaie

Pui cu ananas la tigaie - o reteta exotica pe care iti recomandam sa o tratezi cu incredere. Gustul minunat te va da pe spate, chiar daca esti un adept al retetelor traditionale.

Ingrediente:

- 2 bucati de piept de pui;

- o conserva de 400 g de ananas;

- 3 catei de usturoi;

- 1 ceapa;

- 1 ardei gras;

- 1 ou;

- sare;

- piper;

- faina.

Ingrediente pentru sos:

- 2 linguri de amidon.

- 2 linguri de sos de soia.

- sucul din conserva de ananas.

Mod de preparare:

- amesteca sucul de ananas si amidonul cu sosul de soia, apoi lasa-le deoparte.

- taie pieptul de pui cubulete.

- combina bucatelele de pui cu oul batut.

- trage bucatelele de carne prin faina, apoi prajeste-le in ulei incins, pana se rumenesc.

- scoate carnea pe servete de hartie.

- soteaza toate legumele (inclusiv ananasul) taiate mare intr-o alta tigaie, in 2 linguri de ulei.

- intoarce legumele cam 5 minute, apoi adauga puiul si toarna sosul de ananas.

- amesteca in continuare pana ce sosul se ingroasa, apoi serveste puiul cu ananas presarat cu ceapa verde.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Azi iti propunem o super reteta pentru cina: piept de pui innabusit cu mere. Gust savuros, mancare...
Cand te gandesti la supa de curry, prima varianta care, probabil, iti vine minte este cea in...
Mananci carne, in fiecare zi? Nu e un lucru rau. Totusi, ar trebui sa eviti consumul de...