Preparare carne

Lista articolelor despre preparare carne pe AflaCum.ro

Articole despre preparare carne

Citeste cele mai noi articole despre preparare carne publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre preparare carne, pe AflaCum.ro!

Carnea preparata la garnita - o metoda de conservare folosita inca din vremea romanilor pe care romanii, mai ales cei din zonele rurale, o folosesc cu succes si in zilele noastre. Garnita este destinata, cu precadere, carnii de porc, insa metoda de pastrare este folosita si pentru carnea de vita, de oaie si chiar de pasare.

Cum sa prepari carne la garnita. Ingrediente pentru 4 persoane:

- 5 kg de carne macra sau cu putina grasime;

Carnea de capra este slaba si are gustul asemanator cu cea de vita si se potriveste de minune cu condimentele puternice.

Exista mai multe metode de a prepara carnea de capra, insa toate presupun gatirea indelungata, la foc mic, intr-un mediu umed, pentru a se fragezi.

Iata cateva metode de preparare a unor retete cu carne de capra, pentru 6 portii:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.