5 reparatii de facut usor acasa

5 reparatii de facut usor acasa

De cele mai multe ori aparentele inseala. Astfel, unele reparatii de acasa pot parea dificile, insa sunt mai usor de facut decat ati crede. Iata 5 astfel de cazuri:

1. Schimbarea unei baterii de chiuveta poate parea o reparatie greu de realizat, insa nu este chiar atat de dificila, deoarece consta in desurubarea unei piulite filetate sub chiuveta si in instalarea corecta a manerului rece/cald de-asupra acesteia.

2. Reabilitarea unor corpuri de mobilier vechi nu este atat de dificila precum pare, deoarece poate fi realizata prin slefuirea suprafetei invechite si aplicarea unui strat de lac sau prin simpla inlocuire a tapiteriei uzate. Mai mult, daca aveti putine buna vointa, va puteti asambla unele piese de mobilier, urmand niste instructiuni precise si folosind uneltele necesare.

3. Inlocuirea unei lustre se poate face foarte usor si in in siguranta, dupa oprirea sursei de curent, daca urmati niste instructiuni precise.

4. Instalarea unui ventilator de tavan necesita putine unelte si poate fi facuta cu usurinta acasa. Tot ce trebuie sa faceti este sa opriti sursa de curent si sa va asigurati ca suruburile de fixare sunt stranse in mod corespunzator. Apoi, dupa ce sunteti siguri ca plafonul poate sustine greutatea ventilatorului, puteti urma intocmai instructiunile din manualul de utilizare.

5. Repararea usii de la garaj poate parea o reparatie greu de facut pe cont propriu, insa tot ce trebuie sa faceti este sa va asigurati ca motorasul de pliere a usii functioneaza, iar daca acesta este stricat, sa il inlocuiti cu unul nou, punand la loc toate partile componente care actioneaza usa.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca doriti sa va faceti reparatiile in casa pe cont propriu este bine sa evitati anumite lucruri,...
Exista o serie de probleme care pot interveni intr-o locuinta, asadar este important sa le remediem pe...
Reparatiile din locuinta nu necesita neaparat implicarea unor mesteri. Le puteti face chiar voi, fara prea mari...