Zece ponturi de pastrare indelungata a alimentelor

Zece ponturi de pastrare indelungata a alimentelor

Pastrarea indelungata a alimentelor reprezinta o problema de care se loveste orice gospodina, la un moment dat. Iata 10 ponturi in acest sens:

1. Telina se pastreaza proaspata cel mai bine la frigider, invelita in  folie de plastic.

2. Painea se pastreaza un timp indelungat, in congelator.

3. Fructele de padure se pastreaza cel mai bine in ambalajul in care au fost cumparate.

4. Pasta de rosii ramane proaspata un timp indelungat, daca este congelata intr-o punga sau intr-o tavita pentru cuburi de gheata.

5. Ciupercile raman proaspete mai mult timp, daca sunt pastrate intr-o punga de hartie, la frigider.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vitamina C ne intareste sistemul imunitar, fiind cunoscuta si sub numele de acid ascorbic si reprezentand un...
Producatorii de alimente folosesc aditivi si chimicale in produsele lor pentru a le face mai bune si...
O viata sanatoasa inseamna, in primul rand, o alimentatie sanatoasa. Daca mananci alimente benefice pentru organismul tau,...