Armurariu – fructe, pulberi

Armurariu – fructe, pulberi

Armurariul sustine sanatatea ficatului si vezicii biliare, este uport pentru buna functionare a ficatului si pentru eliminarea substantelor toxice din organism.

Ingrediente: fructe de armurariu (Silybi marini fructus).

Efect: hepatoprotector si hepatoregenerator, antihepatotoxic, tonic-amar, coleretic-colagog (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), decongestiv, antiinflamator, antioxidant.

Recomandari: hepatite, steatoza (incarcarea grasa a ficatului), ciroza incipienta, insuficienta hepatica, intoxicatii hepatice (alcool, noxe, ciuperci). Se asociaza preventiv cu medicamente potential hepatotoxice.

Contraindicatii: la dozele recomandate nu se cunosc.

Intrebuintare:
1. Se ia inainte de masa cate o lingurita de pulbere, de 3-4 ori pe zi, umezita cu putina apa sau amestecata cu miere. Pentru eficienta maxima pulberea se tine sub limba 10-15 minute, apoi se inghite. 2. Peste o lingurita de pulbere se toarna o cana de apa clocotita si se lasa 10-15 minute, apoi se strecoara. Se beau 3-4 cani pe zi, inainte de masa.
3. Se pun 4 lingurite de pulbere intr-un litru de apa plata, la temperatura camerei. Se lasa 6-8 ore la macerat la rece, apoi se strecoara si se consuma intreaga cantitate pe parcursul unei zile.

Producator: Fares

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ceaiul din fructe de armurariu sustine sanatatea ficatului si vezicii biliare, este suport pentru buna functionare a...
Ficatul este un organ important, fiind al doilea ca marime din organism si cantarind intre 1 si...
Esti un mic producator de fructe si legume? Daca da, probabil iti castigi existenta din aceasta activitate....