Ceai pentru colesterol: traditia monahala româneasca

Ceai pentru colesterol: traditia monahala româneasca

Fares va propune un ceai pentru colesterol dupa o reteta monahala culeasa de la Manastirea Sub Piatra.

Ceaiul pentru colesterol ajuta la mentinerea nivelului normal al colesterolului, sustine metabolismul colesterolului si lipidelor.

Ingrediente ceai colesterol: frunze de anghinare (Cynarae folium), ventrilica (Veronicae herba), coada calului (Equiseti herba)

Efecte ceai colesterol: actiunea terapeutica a acestui ceai este data de principiile active din anghinare care stimuleaza metabolizarea colesterolului in ficat. Acest efect este sustinut de ventrilica prin actiunea stimulenta digestiva si de coada calului prin actiunea diuretica, favorizand digestia si eliminarea grasimilor.

Recomandari: hipercolesterolemie, hiperlipidemie, ateromatoza (depunerea de colesterol pe peretii vaselor de sange).

Contraindicatii: la dozele recomandate nu se cunosc contraindicatii.

Sarcina si alaptare: acest ceai nu este indicat femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza si copiilor mici. Efecte secundare si interactiuni: la dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare ceai colesterol: peste o lingurita de amestec plante se toarna 200 ml apa clocotita. Se lasa 10 minute acoperit.

Intrebuintare: se beau 3-4 cani cu ceai pe zi cu o jumatate de ora inainte de masa. Durata unei cure obisnuite este de 6-8 saptamani.

Prezentare: cutie a 50 g.

Producator: Fares

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ceaiul din frunze de anghinare contribuie la mentinerea sanatatii ficatului, sustine un nivel normal al lipidelor, ajuta...
Ceaiul de galbenele contribuie la functionarea normala a aparatului digestiv, ajuta la mentinerea sanatatii ficatului, sprijina refacerea...
Ceaiul din fructe de armurariu sustine sanatatea ficatului si vezicii biliare, este suport pentru buna functionare a...