Cum poti sa tii activitatile online secrete, fata de parinti?

Cum poti sa tii activitatile online secrete, fata de parinti?

Multi copii care au cont de Facebook si stau constant pe Internet nu vor ca parintii lor sa stie cum isi petrec ei timpul online si ce site-uri viziteaza.

Dar, ca sa nu fie descoperiti atunci cand se conecteaza la Internet, este necesar sa tina cont de urmatoarele sfaturi pentru ca parintii sa nu ii descopere:

Acoperiti-va urmele. Stergeti istoria browserului, fara a crea suspiciune, deschizand apoi cateva pagini web oarecare (Google, Yahoo Mail, etc), pentru a putea explica timpul petrecut in fata computerului.

Ramaneti anonimi. Creati-va un cont de Facebook, utilizand o adresa de email, pe care parintii vostri nu o stiu si care nu contine numele complet, ci porecla sau doar prenumele. Niciodata sa nu va puneti numele complet, la cel de utilizator Facebook, deoarece oricine va poate gasi.

Nu lasati identitatea de pe Internet sa va afecteze viata. Alocati acesteia un timp moderat, fara a va neglija indatoririle legate de scoala, familia sau prietenii.

Cautati-va numele complet pe Google. Daca gasiti ceva legat de voi, stergeti respectivele informatii.
Aveti grija sa nu pareti secretosi, deoarece parintii se vor prinde ca ascundeti ceva, daca incepeti sa va comportati diferit.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Stai pe Facebook in mod cotidian? Iti place sa postezi diverse materiale si sa interactionezi cu prietenii...
Esti la serviciu si se intampla sa ai timpi morti pe care vrei sa-i depasesti intrand putin...
Telefonul tau mobil se misca din ce in ce mai greu? E posibil sa fie din cauza...