Cum poti sa tii activitatile online secrete, fata de parinti?

Cum poti sa tii activitatile online secrete, fata de parinti?

Multi copii care au cont de Facebook si stau constant pe Internet nu vor ca parintii lor sa stie cum isi petrec ei timpul online si ce site-uri viziteaza.

Dar, ca sa nu fie descoperiti atunci cand se conecteaza la Internet, este necesar sa tina cont de urmatoarele sfaturi pentru ca parintii sa nu ii descopere:

Acoperiti-va urmele. Stergeti istoria browserului, fara a crea suspiciune, deschizand apoi cateva pagini web oarecare (Google, Yahoo Mail, etc), pentru a putea explica timpul petrecut in fata computerului.

Ramaneti anonimi. Creati-va un cont de Facebook, utilizand o adresa de email, pe care parintii vostri nu o stiu si care nu contine numele complet, ci porecla sau doar prenumele. Niciodata sa nu va puneti numele complet, la cel de utilizator Facebook, deoarece oricine va poate gasi.

Nu lasati identitatea de pe Internet sa va afecteze viata. Alocati acesteia un timp moderat, fara a va neglija indatoririle legate de scoala, familia sau prietenii.

Cautati-va numele complet pe Google. Daca gasiti ceva legat de voi, stergeti respectivele informatii.
Aveti grija sa nu pareti secretosi, deoarece parintii se vor prinde ca ascundeti ceva, daca incepeti sa va comportati diferit.

Nu postati poze personale sau update-uri de status, daca nu doriti ca parintii sa le vada.

Daca ati fost prinsi cu mata-n sac, este mai bine sa spuneti adevarul. Este recomandabil ca atunci cand parintii v-au descoperit contul de Facebook, sa fiti sinceri si sa recunoasteti ca aveti asa ceva. Insa daca ramaneti complet anonimi, sansele ca acest lucru sa se intample sunt foarte mici.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facebook-ul a evoluat rapid, inca de la aparitie. Azi, nu mai e doar un instrument de socializare,...
Facebookul este, ne place sau nu, o parte importanta din viata omului modern. Conform ultimelor date, celebra...
Facebook se modernizeaza la capitolele siguranta si confortul utilizatorului. Oamenii lui Zuckerberg au realizat un soft prin...