Cum sa cumperi pantofi de sport pentru copii

Cum sa cumperi pantofi de sport pentru copii

Este important ca atunci cand cumparati pantofi de sport pentru copii, acestia sa fie potriviti si comozi, pentru a nu impiedica desfasurarea in bune conditii a activitatilor micutilor.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Masurati talpile copiilor, cu ajutorul unui metru de croitorie sau de tamplar, la sfarsitul zilei si din pozitia de drepti, deoarece greutatea corporala apasa pe picioare, lungindu-le.

Masurati separat talpile copiilor, deoarece s-ar putea sa nu aiba acelasi numar si folositi talpa mai lunga ca marime de referinta, atunci cand cumparati pantofi de sport.

Rugati-va copiii sa poarte sosete, atunci cand le luati masura pentru pantofi, de preferinta pe acelea pe care le poarta in mod frecvent. Acest factor este important in alegerea marimii potrivite de pantofi.

Aflati care este forma talpilor copiilor, prin metoda „testului umed”. Udati picioarele copiilor si impregnati-le talpile pe o bucata de carton. Acestia pot avea scobitura talpii medie, plata sau inalta. Tineti cont de aceasta caracteristica, atunci cand cumparati pantofi sport pentru copii.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Femeile vor avea, intotdeauna, o relatie speciala cu pantofii. E firesc! O pereche de incaltaminte potrivita iti...
Se spune ca femeile sunt mai complexate decat barbatii. Poate doar la nivel declarativ! In realitate, are...
Pantofii tai preferati din piele sunt expusi pericolelor de murdarire si de degradare, indiferent de sezon. In...