Sos de caise

Sos de caise

Sosul de caise este o reteta rapida, cu conditia sa aveti la indemana marmelada.

Ingrediente:

- marmelada de caise
- sirop de zahar
- rom.

Mod de preparare:

1

Se subtiaza marmelada de caise cu putin sirop de zahar.

2

Se trece prin sita.

3

Se pune sa dea un clocot si inainte de a servi se adauga o lingura sau doua de rom.


Sosul se consuma ca atare sau se foloseste ca ingredient la realizarea altor preparate dulci cum sunt tartele de fructe.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ti-e pofta de niste coaste de porc gatite ca la restaurant, sa se desfaca de pe os...
Sosurile enchilada vegetariene sunt extrem de sanatoase si pot fi consumate in timpul postului, alaturi de diferite...
In loc de ketch-up sau mustar poti prepara in propria bucatarie un sos picant de rosii obtinute...