Cum sa prepari PERE IMPACHETATE

Cum sa prepari PERE IMPACHETATE

Ai mancat vreodata pere impachetate? Daca nu, e timpul sa o faci. Sunt foarte gustoase si se prepara foarte usor. Iata care este reteta:

Ingrediente:

- 2 pere tari cu codite;

- 3 pahare cu apa;

- un pahar de zahar;

- o jumatate de pahar cu miere de albine;

- o lamaie;

- un baton de scortisoara;

- 6 cuisoare;

- aluat pentru foietaj.

Mod de preparare:

- pune apa, mierea de albine si zaharul intr-o cratita si fierbe amestecul pentru cateva minute

- adauga batonul de scortisoara si cuisoarele, cand zaharul este gata topit,

- curata perele de coaja, dar nu le rupe coditele.

- adauga perele si zeama de lamaie in cratita si lasa amestecul sa fiarba la foc potrivit timp de 25 minute.

- scoate perele pe o farfurie si lasa-le sa se raceasca putin.

- intre timp, porneste cuptorul si pregateste foietajul pe care il vei taia juvite subtirele.

- imbraca perele in foietaj, pregateste o tava pentru copt pe care ai tapetat-o cu hartie de copt, asaza perele pe tava si da-le la cuptor 20 minute sa se rumeneasca putin.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru aceasta reteta se folosesc aceleasi ingrediente ca pentru perele cu crema de vanilie, cu mentiunea ca...
Daca pentru pregatirea acestei retete folositi jumatati de pere din compot, nu mai este nevoie sa fierbeti...
Pentru a desavarsi gustul perelor, puteti folosi nuci pisate sau alte ingrediente la alegere. Acestea se introduc...