Cum sa-ti imbunatatesti puterea de concentrare

 Cum sa-ti imbunatatesti puterea de concentrare

O buna putere de concentrare este un lucru absolut necesar pentru elevi si angajati, deoarece ii face sa fie mai fericiti si mai bine organizati.

Iata cum va puteti imbunatati puterea de concentrare:

Formati-va puterea de concentrare, axandu-va zilnic, timp de 30 de minute, asupra unei singure sarcini de lucru. Dupa ce timpul a expirat, vedeti cat timp mai puteti continua activitatea, pana cand va opriti cu totul ( 5 -30 de minute).

Meditati 10-20 de minute pe zi. Acest lucru va va ajuta sa va relaxati si va va imbunatati puterea de concentrare, deoarece va veti elibera mintea si va veti concentra asupra respiratiei si a corpului.

Cititul va poate ajuta sa va imbunatatiti puterea de concentrare. Incercati sa cititi ceva, fara oprire, timp de 30 de minute si sa va concentrati in continuare la citit, timp de o ora sau doua, cu doar cateva pauze scurte. Daca puteti fi atenti la ceea ce cititi, veti putea sa va concentrati un timp mai indelungat atunci cand munciti sau invatati.

Reduceti sarcinile multiple, deoarece acestea dauneaza puterii de concentrare, energia fiind canalizata in mai multe parti si neputand fi atenti timp indelungat la un singur lucru.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mentat este un supliment nutritiv herbomineral. Indicatii: Imbunatatirea deficientelor de memorie; cresterea atentiei si puterii de concentrare;...
Iata cateva sfaturi utile, daca intampinati probleme de concentrare atunci cand invatati: 1. Creati un spatiu...
Unii oameni au probleme atunci cand invata, deoarece nu pot sa se concentreze asupra unei sarcini de...