Rutina

Lista articolelor despre rutina pe AflaCum.ro

Articole despre rutina

Citeste cele mai noi articole despre rutina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre rutina, pe AflaCum.ro!

Obiceiurile sunt parte din viata fiecarui om. Cele comune sunt impartasite de majoritatea dintre noi. Ne vine in minte un exemplu celebru: bautul cafelei de dimineata. Foarte putine persoane nu au acest obicei. E, insa, o rutina sanatoasa? Vom vedea in cele ce urmeaza.

Exista obiceiuri comune pe care ar fi bine sa le schimbam. Iata lista scurta a acestora. Am ales doar obiceiurile foarte raspandite:

1. Aplicarea deodorantului in timpul zilei. Deodorantul este un prieten de nadejde.. Ne fereste de momentele stanjenitoare din societate, mai ales in locuri precum lifturile. Stiai, insa, ca ar trebui sa il aplicam noaptea? Deodorantele obisnuite nu ajuta, de fapt, la combatarea transpiratiee, ci doar mascheaza putin mirosul. Pe de alta parte, antiperspirantele astupa temporar glandele sudoripare, astfel incat transpiram mai putin intens. Ingredientele active din antiperspirante au o sansa mai mare de a intra in glande pe timp de noapte!

Apetitul sexual scade, la un moment dat, ne place sau nu, in orice relatie. Motivele sunt diverse si de multe ori nu pot fi evitate. Important este sa nu lasi plictiseala sa puna stapanire pe viata sexuala. Altfel, se va ajunge la despartire sau la o relatie nefericita.

Iata o scurta lista cu sfaturi care ar putea sa va retrezeasca pasiunea.

1. Weekendul iubirii. Acest weekend trebuie sa fie doar al vostru! Fara alte turbulente sociale prin preajma. Daca aveti copii, duceti-i la socri! Inchideti telefoanele si plecati intr-un loc special pentru voi, care va trezeste amintiri superbe.

O buna putere de concentrare este un lucru absolut necesar pentru elevi si angajati, deoarece ii face sa fie mai fericiti si mai bine organizati.

Iata cum va puteti imbunatati puterea de concentrare:

Formati-va puterea de concentrare, axandu-va zilnic, timp de 30 de minute, asupra unei singure sarcini de lucru. Dupa ce timpul a expirat, vedeti cat timp mai puteti continua activitatea, pana cand va opriti cu totul ( 5 -30 de minute).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.