Cum sa distingi un PARFUM AUTENTIC de unul CONTRAFACUT

Cum sa distingi un PARFUM AUTENTIC de unul CONTRAFACUT

Parfumul tau este AUTENTIC sau CONTRAFACUT? Ai putea crede ca e original doar pentru ca l-ai cumparat cu bani multi dintr-un magazin respectabil. Nu poti fi, insa, niciodata sigur, asa ca e mai bine sa stii cum sa verifici autenticitatea.

Cand cumperi un parfum fara sa-l verifici nu risti doar sa fii pacalit, ci si sa te imbolnavesti, dupa cateva utilizari.

Din fericire, exista cateva semne care te ajuta sa verifici la fata locului chiar si cele mai reusite parfumuri contrafacute.

1. Ambalajul. Parfumurile autentice au, de obicei, un celofan gros si pliat perfect pe cutie. Impachetarea necorespunzatoare a celofanului poate fi un semn ca ai in mana un parfum contrafacut.

2. Intercalarea(imbinarea) ireprosabila. Daca ambalajul din plastic al parfumului este sigilat intr-un mod neatractiv(dimensiunea intercalarii are o latime mai mare de 5 milimetri, este inegala sau are lipici in exces pe ea), atunci parfumul este o facatura. Ambalajul parfumului veritabil are, INTOTDEAUNA, imbinari fara greseala.

3. Cartonul. Ambalajul autentic este fabricat din carton de cea mai buna calitate si este proiectat pentru a proteja sticla(lovire, zgariere, spargere). Interiorul cutiei este construit de asa natura incat sa mentina sticla nemiscata. De asemenea, in cazul parfumului original cartonul trebuie sa fie de culoare alba, nu gri!

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Parfumul tau intoarce priviri admirative pe strada? Inseamna ca l-ai ales perfect. Totusi, de multe ori nu...
Renuntarea la obiceiurile daunatoare poate fi dificila. E chiar mai greu , uneori, sa constientizam ce ne...
Apa de colonie este frecvent intalnita in baile oamenilor, alaturi de pasta de dinti. Cu toate ca...