Cum sa-i cumperi iubitei cadoul perfect

Cum sa-i cumperi iubitei cadoul perfect

Cautarea unui cadou pentru o femeie poate fi un lucru destul de dificil. Iata cum puteti sa-i cumparati iubitei cadoul perfect:

Cautati din timp un cadou si nu lasati acest lucru pentru ultimul moment, deoarece riscati sa luati ceva la nimereala, care sa nu se potriveasca cu ocazia sau cu gusturile persoanei iubite.

Faceti 3 liste, care sa cuprinda o rubrica cu ceea ce ii place iubitei, una cu ce va place la ea si o coloana cu lucrurile pe care le aveti in comun. Folositi aceste 3 liste ca sursa de inspiratie pentru cadoul perfect.

Alegeti un cadou practic, deoarece acest tip de cadouri sunt foarte utile. Aveti grija, insa, sa nu cumparati ceva plictisitor sau insignificant. Cadoul ideal ar trebui sa fie ceva care ii place iubitei sau ceva ce poate folosi, insa nu isi cumpara singura.

Inspirati-va din conversatiile recente. Ganditi-va daca nu cumva iubita v-a spus printre randuri ce si-ar dori sa-i cumparati.  

Intrebati-va iubita ce cadou isi doreste. Acest lucru este practic si va ajuta sa nu dati gres. Desi unele femei prefera sa fie surprinse, altele prefera sa fie consultate inainte de a li se cumpara un cadou.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vinul poate reprezenta un cadou potrivit pentru un cuplu proaspat casatorit, pentru gazda unei petreceri sau chiar...
In fiecare an, in noaptea de 24 spre 25 decembrie, cand luminitele bradului impodobit ne incalzesc sufletele,...
Craciunul aduce in casele romanilor bucurie, speranta, reconciliere si liniste sufleteasca! A! Si mai aduce ceva: multe...