Cum sa te comporti in sala de sport. 8 exemple de ASA NU!

Cum sa te comporti in sala de sport. 8 exemple de ASA NU!

Daca ai fost, macar o data, la sala de gimnastica, cu siguranta ai vazut unele personaje care dau dovada de o proasta crestere; acei oameni care se comporta inadecvat, stricandu-ti momentele de relaxare.

Pentru a nu pica in acelasi pacat, iti prezentam, astazi, un set de 8 reguli comportamentale pe care sa le aplici in sala de sport:

1. Echipament transpirat. E firesc sa transpiri in timpul exercitiilor, insa asta nu inseamna ca alte persoane trebuie sa se bucure de sudoarea ta. Nu uita sa stergi aparatul cu un prosop, dupa ce termini exercitiile! Majoritatea sunt acoperite cu piele, iar transpiratia nu va disparea, daca nu o stergi!

2. Echipament ocupat fara rost. Unii se urca pe un echipament si ii uita Dumnezeu acolo! Scriu mesaje pe telefon, verifica mailurile, fac selfie-uri si chiar atipesc! Nu face niciodata asa ceva! Daca nu lucrezi, lasa locul altcuiva! E vorba de bun-simt elementar!

3. Convorbiri telefonice zgomotoase si muzica prea tare in casti. Sigur ai intalnit personajul acele enervant, care vorbeste tare la telefon, astfel incat toata lumea sa afle detalii din viata sa. A, da, sa nu uitam! Nu doar comportamentul asta irita peste masura, ci si cel al individului care asculta muzica in casti la maximum. Vrei, nu vrei, esti obligat sa asculti piesele sale favorite. Nu te comporta astfel! O sa deranjezi in jur!

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multe sporturi si exercitii fizice necesita o cantitate mare de aer, pentru a putea fi practicate cu...
Conform perceptiei generale un om nu mai poate creste in inaltime dupa ce trece de varsta adolescentei....
Te-ai ingrasat si nu-ti place deloc? E clar ca trebuie sa faci eforturi pentru a reveni la...